Snörvel

Jag har lyckats dra på mig en reseförkylning från resan till Irland och lyckats göra det värre än vad det behövde vara. Det kändes inte så farligt i måndags (knappt något) så jag tog mig iväg till träningen som vanligt. Efter en vecka med mindre bra mathållning var jag laddad att komma igång igen. Men en inte helt bra natts sömn senare var jag totalt täppt och det skar i halsen något så förbannat. Så ingen träning förrän det är helt borta. Kanske till helgen.

Sommaren är i alla fall över. Vi fick en hel månad med sol och värme, lite väl koncentrerat ibland. Lite ser jag faktiskt fram emot att det blir mörkare på kvällarna så man kan sitta i soffan istället för att ligga i sängen för att komma bort från värmen i mitt vardagsrum. Spela lite spel eller kanske se en film.

Det mest störiga är dock att jag fortfarande väntar på tapetserarna vilket gör att jag nu bott i detta “kaos” i nästan 4 veckor. Börjar bli lite trött på det. Hade ett missat samtal igår men inget meddelande och då ringer jag helt enkelt inte upp. Får hoppas de hör av sig igen när jag faktiskt har möjlighet att svara i telefonen, för det här börjar bli lite löjligt…