Irländskt loot

Hemkommen väldigt sent i lördags och en något obalanserad söndag packade jag upp den enda souvenir jag skaffade på min resa till Irland.

Senaste tillskottet i min samling med muggar

Senaste tillskottet i min samling med muggar

Naturligtvis var jag tvungen att köpa denna. Det gick ju inte att göra något annat…

En sak som jag dock upplevde som lite “konstigt” var att jag plötsligt var bland de längsta i rummet eller på stan. Det är kanske lite kliché men många irländare är väldigt korta eller lika långa som mig. I alla fall de jag träffade. En mycket underlig känsla minst sagt. Senast detta hände var på mellanstadiet då jag satte igång och växa under min pubertet.

Det sagt så kan jag väl klassa besöket så här: Dublin… nja, Navan… Japp! Dublin var lite tråkigt tyckte jag rent atmosfärsmässigt men i Navan var väldigt trevligt. Och den ligger bara 45 minuter norr om Dublin, så det är inte väldigt långt att åka om man vill in till Dublin. Denna gång blev det inte så många bilder, men det blir definitivt en stad och ett land att besöka igen som turist med kameran i hand. Då kanske jag hinner med att se lite mer än bara Trim Castle.