Hänger i lobbyn

Då var besöket över och jag väntar på taxin som skall ta mig till flygplatsen senare i eftermiddag. Jag hade hoppats att kunna få låna ett litet konferensrum och sitta där i lugn och ro men ett massivt bröllop  pågår för fullt och har bokat upp alla rum så här sitter jag i mina “flygkläder” och ett stort antal väldigt uppklädda personer knatar förbi. Naturligtvis så är det svensk musik som spelas i Spotify bara för att (dock med hörlurar).

Besöket har varit bra även om vädret inte alltid varit det bästa, men så är det på Irland har jag fått förklarat för mig. Alla fyra årstiderna på en dag. Med mig hem har jag ett antal idéer och förhoppningsvis får jag tid att genomföra dessa. Vi han med ett “turistbesök” på Trim Castle och en 30 minuters kurs i Irlands historia och var både den ena och andra blev avrättad.

Det jobbigaste väntar dock ikväll. Jag landar runt 22 tiden och med all logistik kommer jag inte att vara hemma förrän runt kl 01 i natt. Skall försöka sova på planet om det går.