Från den gröna ön

Där det regnar nått så förbannat. Men bara när jag är ute och går.

Jag hann endast med en av alla de saker som jag hade planerat i söndags. En anledning var regnet men även att hotellet låg bra mycket längre ifrån centrum än vad jag trodde. Så logistiken var lite problematiskt. Men besöket på Guinness Storehouse var väldigt intressant och roligt. Inte bara lite snabbvisning utan jag deltog i en provsmakning där man skulle känna igen alla ingredienser. Fick lära mig hälla upp en Guinness och har diplom över detta faktum. Var och är väldigt nöjd över besöket.

Min, bara min...

Min, bara min…

Måndagen bar det av direkt efter frukosten till Tara och jag har sedan dess arbetat på som bara den. Det är en typiskt “liten” stad men ändå bor det lite mer än 30.000 personer här i Navan. Och jag bor på ett ytterst klassiskt och autentiskt irländskt hotell. Skulle lätt kunna komma tillbaka och bo här fler gånger.

Ikväll blir det en klassisk irländsk “show” på en pub där de som vill är med och spelar musik på en liten scen. Kommer att bli hur kul som helst och jag skall försöka komma ihåg att ta bilder. Men jag lovar inget då det kommer att serveras alkohol…