Dags att packa

Min vana trogen så har jag ännu inte ens börjat att packa väskan. Skall ju “bara” vara borta en vecka. Tvätten har jag i alla fall fixat så det finns något att packa, problemet är ju bara vad jag skall packa. Det är ju regn och 10-14 grader kallt/varm som gäller så även om det tar emot kommer jag behöva packa upp det jag packade ner i början av sommaren. Trodde inte att jag skulle behöva ta fram dem så här pass tidigt, med tanke på hur vädret slog om.

Dock kommer en stor del av min väska tas upp av de skyddskläder jag behöver nu i veckan. Det är ju en fördel i alla fall när det gäller vad jag skall packa. Det är en outfit i 5 dagar så det enda som verkligen behövs är underkläder och t-shirts. Visst, lite annat måste följa med.

Nu har i alla fall kaoset dragit igång på på jobbet ordentligt igen. Normalläget med kris och panik har inställt sig och jag längtar redan efter julledigheten. Lite mer fokus skall det dock bli i höst på det sociala och vi har redan två aktiviteter planerade med vår lilla avdelning på (för närvarande) 7 personer. Det är något vi behöver som avdelning då vi annars bara är ett gäng individer som råkar ha samma chef. Planerna är dels Go-cart som i sig är kul men även ett besök till Sala Silvergruva och titta runt där och kanske utmana höghöjdsbanan som de har där. Vi får se helt enkelt.