Bara några dagar kvar

Tiden går fort. Nu är det bara två arbetsdagar kvar och lite väntan på lördag förmiddag innan det bär av västerut (igen) till Irland. Har än så länge bara lite planerat men på söndag så skall jag besöka Guinness Storehouse (museum för Guinness), se F1 på en pub som visar det och om vädret är bra kanske traska omkring lite. Tyvärr utlovas mängder med regn i veckan som kommer.

Det skall även bli att åka iväg på en traditionell irländsk show (på gaeliska dessutom), så jag kommer inte att förstå ett dugg. Dock så kommer det att bli väldigt kul. Lite småbesök runtomkring blir det också, men inget är definitivt planerat ännu. Är ju främst där för att jobba och med det så blir det långa dagar och kanske sena kvällar.

Sen får det nog räcka med resande för mig i år. Tre längre resor utomlands och mängder med intryck. Får börja ladda inför nästa år helt enkelt. Plus att jag har slut på semesterdagar för i år.