Nu funkar det

Efter nästan 6 månader med experimenterande med mat och ett sätt att få till en bättre måltid på kvällen känns det som att jag har hittat rätt. En kombination av ärtor, minimajs, kokt ägg, tonfisk och en knäckebröd i bitar blir en väldigt matig och bra måltid faktiskt. Inte så mycket smak men till det finns chipotlesås och en klick med turkisk yoghurt. Snabbt går det att göra också utan att skapa massor med disk. Framförallt så blir det lättare på söndagar då jag endast behöver laga en uppsättning matlådor och inte två.

Nu i veckan så var jag med på en budgivning på ett litet hus också. Dock så var det någon som bjöd över vad jag var villig att lägga på detta så det blir att bo kvar ett tag till i lägenheten som bara skulle vara temporär. Men sånt är livet. Väntar fortfarande på att målaren skall komma och tapetsera det som skall bli mitt sovrum. Trodde det skulle bli nu i veckan men än så länge har ingen hört av sig. Och under tiden lever jag i ett mindre kaos med saker och möbler lite överallt i lägenheten.