Smekmånaden snart över

Den lilla tid man från första dagen så man är tillbaka från semestern tills man är mitt uppe i kaoset igen har snart passerat. Imorgon fredag är nog relativt lugn och kanske även måndag och tisdag men sen kommer det ta fart utan dess like. Lagom till att jag sticker till Tara… Men mängden saker jag har fått gjort nu dessa fyra första dagar är lätt imponerande och jag har lyckats städa upp minst två projekt som släpat efter en låååång tid. Synd att inte alla dagar kan vara som dessa.

Efter muskelvärk och en massa voltaren så är jag igång med träningen och den fungerar faktiskt riktigt bra. Lite nya matvanor har hjälpt mer än vad jag trodde och kroppen känns starkare och lättare på alla sätt och vis. Men nu gäller det att pressa på (utan att överdriva det) tills torsdag nästa vecka då jag skall ha mitt sista PT pass där vi skall lägga upp höstens träning. Eller kanske mer justera mina pass så de pressar kroppen lite till.

Tiden går snabbt och det är snart ett år sedan jag började träna och även om jag inte sett så väldigt stor förändring på kroppen så känns det väldigt mycket bättre. Kan lugnt säga att 90% av övningarna och hur det skall kännas hade jag inte kommit på själv. Så det är väl investerade pengar. Kommer inte att ge upp med PT helt och hållet men det blir mer de enstaka udda passen. Plus att det kommer en ny PT som jag måste lära känna.