Härligt att vara tillbaka

Det kanske låter konstigt men det var otroligt härligt att vara tillbaka på jobbet och en vardagsrutin som inte bestod av att sitta i soffan. Lite sömndrucken var jag när klockan ringde men det kom jag snabbt över och efter att ha hittat allt jag skulle ha med mig till jobbet (blommor, te, matlådor mm) så var jag på plats nästan precis då jag hade planerat. Lite sen då det tog några försök att komma in genom snurrgrinden med hela min packning.

Främst har dagen gått åt att rensa mailboxen, boka upp möten och allmänt planerande. Som det ser ut nu kommer jag om två veckor åka till vår systergruva på Irland (Tara) för att ta del av ett rätt massivt arbete de genomfört på sina cykloner. Har själv försök planerade till mitten av hösten så det är ju alltid bra om någon har gjort lite grundarbete som man kan dra nytta av. Skall använda en av mina “extra” lediga dagar och stanna hela veckan, så man hinner se Dublin och leka lite turist.

Värken i benet finns kvar men bara precis att man noterar det. Tog det lite lugnt idag men lyckades utan problem springa mina 3km på löpbandet i ett relativt bra tempo (under 20 minuter). Får hoppas att de känns lika bra imorgon. Har bokat in mitt sista PT pass till nästa vecka, vilket verkligen kommer att bli mitt sista pass då hon har fått ett nytt jobb och slutar sista augusti. Planen var ju dock att hädanefter bara köpa pass allt eftersom jag kände att jag behövde dem, men det känns ändå lite surt. Även om jag är glad för henne. Vet hur jobbigt det är att ligga och pendla långa sträckor varje dag. Så ett sista pass för att starta upp hösten och sedan får jag väl “prova på” deras nya PT närmare juluppehållet.