Eko…

Efter mycket om och men (och en hel del fula ord) så har jag tömt rummet på både saker och möbler. Det var den lätta biten. Det som verkligen “gjorde ont” var att jag i princip har behövt demontera hela mitt nätverk som jag spenderade åtskilliga timmar till att dra och fixa. Men skall det tapetseras så skall det. Och det behövs… Det har blivit mer än ett antal hål i väggarna efter både möbler och annat.

Då jag inte använder rummet så tänkte jag inte montera tillbaka något av det som behöver skruvas i väggen utan det får faktiskt bli det förråd som jag använder det till. En sak är säker dock. Jag måste tänka om med min datorförvaring då den väger ett halvt ton, minst, och var ytterst otymplig att flytta ut ur rummet. Vad jag skall ha istället vet jag inte, men det lär bli något som är mycket smidigare och enklare att flytta runt på i längden.

Känslan av att en flytt är på gång har bara blivit starkare när jag äntligen hade fått ut allt och det ekade oroväckande i rummet… Som nu innan tapeterna skall dölja allt jag har gjort med väggarna ser ut så här…

Tomt rum igen...

Tomt rum igen…

Ett “efter” foto kommer att läggas upp när det är klart.