Semestern är slut

Då var min semester slut för i år. Har endast strödagar att plocka ut under hösten så man kan få långa helger och så men annars måste jag vänta till nästa år innan det blir ett större antal dagar ledigt igen. Lite trist är det att solen naturligtvis nu lyser väldigt och att det är härligt varmt ute när man skall tillbaka till jobbet. Men sånt är livet.

Min förberedelse inför att tapetsera rummet har givit mig lite konstiga känslor. Jag har flyttat så pass mycket de senaste åren (4 gånger sedan hösten 2012) att plocka ner saker har inneburit att jag skall flytta igen. Det är svårt att se att det skall inredas på nytt och inte ner i flyttlådor. Saker som varit med mig i många år nu och monterats upp och ner ett antal gånger utan att riktigt bli “hemma” igen. Det som mest känns som “hemma” är min 2:a i Luleå. Inte det bästa boendet men det var något jag hade gjort till mitt eget. Och med tanke på att den lägenheten jag har nu var tänkt att vara ett tillfälligt boende så känns det svårt att försöka bo in sig på samma sätt igen.