Hej igen, min vän Voltaren

Nästan som planerat när jag har lite ledig tid att få ordning på min träning och mathållning så kommer en muskelskada och ställer till det. Denna gång är det baksidan av låret som gör att jag haltar omkring i lägenheten och kan inte ta mig ut i solen eller till gymmet för den delen. Övriga delar av kroppen värker också men just låret gör att jag känner mig minst 20 år äldre.

Dock inte så pass illa som när nedre delen av ryggmusklerna strejkade strax innan flytten till Hedemora. Då kände jag mig som 140 år. Så om allt är relativt så känns det här ju knappt.

Det har gjort det lite svårare att montera ner allt i rummet som skall tapetsera, där det nu är dags för taklampan/vajerlampan. Mängder med skruvar i en icke optimal arbetsställning. Jag har hela helgen på mig så det är ingen stress direkt men jag måste börja tänka på hur jag skall koppla isär mitt nätverk som har sin centrala punkt just i detta rum. Kommer att bli en intressant övning milt sagt.