Köpstopp… nästan…

Med all denna fria tid som semestern innebär har jag gått igenom min ekonomi och insett att jag lägger 30% av mina utgifter på ren konsumtion. Alltså inte mat, räkningar, medlemskap eller så utan rena inköp av saker och pryttlar. Och det känns som väldigt mycket så under hösten skall jag inte köpa något som jag inte absolut inte måste. Som spel, tavlor och sådant. Känner även att det har blivit lite väl mycket saker som bara ligger och skräpar så jag skall även se om det går att sälja bort lite.

En sak som jag dock måste ha är nya inneskor på jobbet. De jag har använt det senaste året var dåliga redan när jag började använda dem och de har nu några år på nacken. Typ 13 år… Så de har varit med om väldigt mycket. Skall imorgon åka till Borlänge och titta in till både Procurator och Tools som säljer skyddsskor och se om jag hittar något som funkar. Dock bara titta och prova. Det blir även en sväng till Kupolen för att se om det finns något bra där som kan fungera.

Det skall väl erkännas att båda mina resor är inkluderade i de där 30% som jag räknat fram som ren konsumtion. Så det är en hel del pengar som bara har försvunnit från mitt konto. Därav köpstoppet.