Utrensning

Nästan som städning men inte riktigt. Jag skall få det lilla rummet tapetserat och har nu burit ut alla “små” lösa saker som böcker, stolar, lego och annat dret som jag har där inne. Kvar är fortfarande möblerna som jag inte gärna släpar ut därifrån om det inte måste göras. Vissa firmor kan tapetsera så länge möblerna står i mitten av rummet, så det är något jag skall kolla med dem. Med tanke på hur litet rummet är så misstänker jag att svaret är nej, men jag väntar tills det är 100% säkert.

Datorrensningen (för att fortsätta på ett tema) har också fortsatt i ett rasande tempo. Från 30GB ledigt till 114GB ledigt på bara två veckor. Tror jag kan skrapa samma ytterligare 5-10GB från allt detta så de skulle jag ha tagit tillbaka 100GB med utrymme. Inte dåligt pinkat måste jag säga.

När det inte rensas och flyttas så tränas det. Skall satsa hårt denna vecka så när jag kommer tillbaka till arbetet om en vecka så sitter träningsrutinen i ryggen och det rullar på fort under hösten. Dock börjar min högra höft åter igen ställa till det lite, så nästa pass med PT’n skall jag be henne testa lite vad det är som pågår. Skall även nyttja den företagshälsovård jag faktiskt har tillgång till. Det är inte första gången just högra höften ställer till det. Den känns lite inflammerad i brist på en bättre beskrivning.