En vecka kvar

Bara en vecka till av semester. Lite längtar jag tillbaka till jobbet men samtidigt är det väldigt skönt att bara kunna sitta i soffan, dricka te och göra precis vad jag vill.

Senaste veckan har jag varit i Skåne och tagit det lugnt hemma hos mamma. Skönt att komma hem även om vädret inte motsvarade vad jag hade hoppats på. Men jag fick sova i “mitt rum” igen (även kallat uterummet) och efter en längre period med en halvvarm och dåligt ventilerad lägenhet så var det riktigt skönt att det blev friskt och kallt på natten.

Så vad har jag kvar att göra? Det är träning i veckan som kommer och jag skall fortsätta rensa upp bland allt skräp som ligger på datorn. Än så länge har 50GB med dubbletter och saker jag aldrig skulle titta på igen kastats. Det borde vara minst 20GB till som kan åka. Sedan kanske jag tar tjuren vid hornen och installerar om min lagringsserver. Den har ett visst behov av omvårdnad.