Dag 3 i London

Sista dagen blev det en hel del gjort. Först Tower of London och titta på kronjuvelerna och rustningar mm. Mycket intressant men efter det följdes dagens höjdpunkt som var Tower Bridge, där maskinrummet var det mest intressanta. Och jag tajmade det perfekt med att den skulle öppnas. Till slut kom jag till The Globe men tyvärr var rundturen inställd då de höll på att öva på en teaterpjäs. Man kan inte få allt.

Höjdpunkten när det gäller shopping var Twining’s te-shop får det blev en hel del inhandlat. Ville ta med mig hela butiken, men det fick jag inte. Hon som tog betalt hade redan försökt med det…

Sista kvällen blev det att ligga 30 minuter i bubbelbadet för att mjuka upp alla muskler och låta fötterna återhämta sig något. Sedan bara att ligga och slappa. Något som kroppen uppskattade.

Men nu är jag på väg hem så fort planet kommer hit. Är än så länge lite mer än en timme försenat.