Dag 2 i London

Vädret var inte det bästa igår (muligt och ibland lite duggregn) men vad gör det när man mest spenderar tid inomhus.

Igår blev det dels “fish and chips” till lunch och middag så blev det traditionellt “afternoon tea”. Båda mer hälsosamma än vad jag hade förväntat mig.

Rundturen var annars runt parlamentet med Big Ben, Westminster Abby, Churchills WW2 bunker och Buckingham palace. Intressanta att se och väldigt imponerande. Det mesta som jag blir imponerad av är faktiskt gratis. Bara att gå runt i stan och i parkerna räcker.

Det blev inget bussåkande igår. Kanske främst för att det tar lång tid att ta sig från A till B.

Men nu väntar London Tower, London Bridge och förhoppningsvis hinner jag med The globe theater idag som i princip är min sista dag då det bär av mot Sverige imorgon.