Dag 1 i London

Något trött så kom jag fram till Arlanda och en “kortare” resa senare var jag på Heathrow.

Trots att det var en resdag så han jag med väldigt mycket. Natural History Museum och Science Museum var jag inne och tittade på, där det första var det mest imponerande. Lite svårt att röra sig där inne då det var runt 3000 skolelever på besök samtidigt. Plus oss turister…

Mot kvällen blev det att besöka Harrods och jag var inte direkt imponerad. Visst de hade “allt” där i en väldigt lyxig och imponerande miljö, men utöver det så kändes det inte speciellt. Kommer dock att köpa med mig te därifrån, deras egna blandning, så en souvenir blir det.

Middag blev det på “Bunch of grapes”, en i mina ögon klassisk pub. Kommer att bli här jag skall testa fish and chips också då det är inom 5 minuters gångavstånd.

Och Londons tunnelbana testades också, så idag ska jag försöka mig på de klassiska bussarna.