Snabb att packa

Jag minns tiden när jag flera dagar i förväg funderade på packningen, vad jag behövde ta med mig, hur mycket av allt och testa att packa minst tre gånger. Det var då. Nu plockar jag fram väskan kvällen innan och lägger i allt jag skall ha med mig på ungefär 15 minuter utom tandborste och sådant. Det packar jag direkt innan jag åker.

När jag tänker tillbaka över de senaste 5 åren och jämför med de 5 åren innan dess så har jag rest ofantligt mycket i jämförelse. Bara arbetet i Norge var ju två år där jag i princip levde i en resväska. Och efter det har det ju blivit ett antal resor både i jobbet och på eget bevåg. Får väl se hur de närmaste 5 åren utvecklar sig med just resandet. Blir det mer? Blir det mindre?

Första semesterdagen var annars väldigt bra. Sovmorgon, gymmet, banken och sedan slappa i soffan. Sedan blir det tidigt i säng (relativt i alla fall) för jag tar ju morgonflyget till London. Kommer väl att bli något inlägg här även på denna resa.