Semester igen

Semestern började officiellt igår kl 14:30. Så vad gjorde jag med mina första timmar med ledig tid? Jo, jag jobbade. Det blev att sitta och vänta på en lastbilschaufför som var sen och efter lite diverse strul så var jag inte färdig förrän 16:30. Men nu är jag i alla fall ledig.

Sovmorgon, solen har återvänt och absolut inget planerat för dagen. Perfekt! Så det kommer att bli lite hyrule warriors nu på förmiddagen innan solen svänger runt och på eftermiddagen så tänkte jag bara sitta i solen och njuta. Kanske ut och gå en sväng. En relativt bra start skulle jag säga på en semester.

Planerna för Londonresan börjar bli klara med transport och besök, dock inte planerad till varje sekund. Mycket kommer att bli spontant så det kan ändras och anpassas. Risken för att jag får ont i fötterna är ju stor, så denna gång packar jag lite mer för att vårda fötterna. I jämförelse med resan till Montreal.