Bucket list är på gång

Började skriva ner en bucket list för första gången igår. Jag har väl alltid haft en sådan på något sätt där vara med på ett F1 lopp live har legat relativt högt. Nu är ju det avklarat och Londonresan står inför dörren så jag började helt enkelt skriva ner saker jag har velat göra och platser jag vill besöka. Den är ännu inte så jättelång men det finns saker på den så det räcker för i år.

Förutom F1 i Montreal och nu London så står en resa till Irland på listan som jag hoppas kunna göra, delvis i jobbet, och till hösten när det börjar bli kallt och murrigt så är ett besök i Lisbon i Portugal ett av mina mål. Så från att under mina snart 36 år har rest väldigt lite kommer jag plötsligt ha gjort 4 resor utrikes på ett år. Om allt går i lås det vill säga.

Men absolut viktigast är att det är bara 2 arbetsdagar kvar innan semestern startar. Har räknat ner bra länge nu men på fredag kl 14:30 så slår jag av telefonen och så får den vara så tills jag tvingas slå på den igen i Augusti.