Normala livet återställt

Det har tagit mycket längre tid än vad jag trodde men nu börjar mitt normala liv rulla igen. Jag vaknar i rätt tid på morgonen, matlådorna fungerar och jag blir mätt men framförallt jag tar mig iväg till träningen igen. Maj och Juni var två förlorade månader när det gäller träning så att jag redan har 3 pass under bältet denna vecka känns skönt.

Nästa vecka så blir det förhoppningsvis riktigt bra. Sen är det semester och då skall jag försöka fokusera på träningen lite mer och även vara ute och gå, speciellt om vädret är bra.

Dock så hägrar Londonresan så det blir ett litet avbrott igen, men förhoppningsvis inte så pass långt som det har varit efter Kanada. Ser verkligen fram emot resan och har börjat planera hur jag skall ta mig runt och vad jag vill besöka. Finns ju mängder att se så jag skall försöka (om det ens är möjligt) att välja några och inte stressa runt så väldigt mycket.

Följande saker har jag än så länge lagt till på min lista att göra:

 • Afternoon tea (serveras lägligt nog på hotellet)
 • Twinings tea shop
 • Natural History Museum
 • Hyde Park (kanske med något gott att äta)
 • Harrods
 • Kensington Palace
 • Fish and chips (kommer att fråga hotellet om en bra “restaurang” för detta)

Och mer kommer det säkert att bli. För det finns mängder med tid att hitta på saker och absolut inget schema.

1 comment

  • M.P. on July 6, 2015 at 14:54

  du kan alltid handla något att äta på Harrods och ta med dig till Hyde Park, det har vi gjort. Har även ett riktigt trevligt ställe att äta Fish and Chips på men vet inte vart du bor men att fråga på hotellet brukar vara ett riktigt bra tips.

Comments have been disabled.