Överraskningen!

Så här kommer avslöjandet.

Jag var 5 minuter ifrån att köpa en lägenhet helt osedd i morse. Specifikt denna lägenhet i Borlänge. Den är klockren när det gäller hur den är renoverad, månadsavgiften och föreningens ekonomi är perfekt. Lite dyr då säljarna ville ha 975.000 kr för en direktförsäljning, men med tanke på hur mycket lägenheter kostat i Borlänge så tyckte jag att det var okej.

Det som dock stoppade mig var pendlingen. Jag skulle gå från att pendla totalt 4 mil till 11 mil per dag och därmed tappa 5-8 timmar i bilen per vecka, plus ytterligare 10-12 timmar med att gå upp tidigare och lägga mig tidigare. När jag tänkte tillbaka hur det var i Motala så är just den kortare pendlingen det jag gillar bäst med att bo i Hedemora. För det förstörde mycket av eftermiddagen och kvällen.

Så det blir inget. Plus att när jag pratade med mäklaren idag så hade de fått flera bud på 975.000kr så de skulle ha en “specialvisning” på fredag morgon. Så tack, men jag kan lösa hälften av de saker jag stör mig på i min nuvarande lägenhet relativt enkelt. Och det är i grunden inget dåligt boende och jag har en rutin med träning som fungerar för mig här.