Kanadaresan och bilder

Det har och är fortfarande mängder med foton att gå igenom, men dag 1 (torsdagen) i Montreal har jag nu gått igenom och här kommer några godbitar.

Ett väldigt trevligt lite hotell/B&B som jag kan rekommendera. Blir det en resa till så kommer jag definitivt boka samma hotell igen.

Resten av torsdagen gick jag ner till “Downtown” och passerade väldigt mycket på vägen. Det kändes lite som en småstad med väldigt många parker och grönområden. Ärligt talat så kändes det inte som att vara endast 10 minuter med tunnelbanan från centrum i en stad med 4 miljoner invånare. Området som hotellet låg i var de “portugisiska” kvarteren med ytterst vacker arkitektur och säkert en massa god mat. Tyvärr har jag inte med att prova något av det. Det var inga problem att gå runt och bara titta på saker och ting. Svårt att beskriva, så här är ett försök i bilder.