Race day!

Nu är jag laddad. Dags för huvudattraktionen. Avslutningen för hela den här resan.

Det har i alla fall varit eventfullt. Fredagens lätta regn på 0-1 mm i 4-5 timmar blev istället ett skyfall på 9 mm på 2 timmar. Allting blev blött och jag hade fullt upp med att hålla biljetter, pass mm torrt. Som tur är hade jag mitt nyligen inköpta paraply som blev väl använt.

Lördagens sista träning och kval var det perfekt väder. Soligt och runt 20 grader. I förebyggande syfte köpte jag solkräm med SPF 60, för jag tänker inte missa något pga att jag förvandlats till en kokt kräfta.

Skulle gärna ha varit ute och sett mer av Montreal men då jag går runt 15km per dag bara till och från banan, så använder jag all ledig tid till att ta hand om mina ben och fötter. Högläge på fötterna och massage av vaderna. Lite tråkigt är det på kvällarna på rummet men det är full fokus på att inte missa en sekund av loppet.