Träning och regn

Då var dagen kommen. Träningspass 1 och 2 skall det tittas på får det första passet börjar om 4 timmar. Gott om tid alltså, även om det tar en timme att gå dit. Visst, jag skulle komma ta tunnelbanan men det finns tid för det senare. Kanske på vägen hem.

Vädret lovar dock lättare regn idag, så det första jag kommer att köpa som souvenir är ett paraply från F1 shoppen och det lutar åt ett från Ferrari. Främst för att det är rött, men jag får se när jag väl är på plats.

Igår så traskade jag ner till centrala Montreal och tillbaka. En tur på drygt 25 km, så mina ben tyckte inte om mig igår.  Området jag bor i är väldigt vackert och förvånansvärt lugnt men ju närmare centrum jag kom så blev det mer folk och trafik. Och alla de vackra byggnaderna försvann och blev bara grå och tråkiga. Roligare var det i de portugisiska kvarteren som jag precis bor i kanten av. Lite svårt att berätta, så det får bli genom bilder när jag är hemma på svensk mark igen.