Bara 35 timmar kvar

Nu är det inte långt alls kvar innan jag sitter på flyget västerut. Har bara lite lätt börjat tänka på packningen, något som jag själv är lite förvånad över. Borde jag inte ha packat och packat om ett antal gånger vid det här laget? Nope. Inget alls har blivit gjort när det gäller kläder. Det jag dock har fått samman är allt “viktigt” som pass, biljetter, reseinformation, kameran, laddare, konverter för eluttagen och sådant. Blir att packa imorgon med fokus på bekväma kläder och att jag kommer att gå runt relativt mycket.

Annars var det en “sån” måndag igen. Vet inte varför men av någon anledning verkar de bli fler och fler. Denna måndag var det åter igen vår nya röntgen som bestämde sig för att spotta ut en större mängd fel och varningar för 5V och 24V systemen. Och inte bara ett eller två. Loggfilerna var bokstavligt talat fulla. Så imorgon kommer serviceteknikerna (igen) och skall fixa den. Som tur är går jag ju på semester i princip efter lunch, så jag behöver bara passa det vidare. Efter lunch är jag inte tillgänglig förrän efter midsommar.