Inte långt kvar

Bara en helg och två arbetsdagar kvar. Börjar bli mer och mer laddad. Frågan är om jag når bristningsgränsen snart med förväntan. Kul skall det bli i alla fall. Nu till helgen blir det säkert att testpacka både två och tre gånger. Och väderprognosen för Montreal som jag numera följer väldigt väl har skiftat från massa regn till sol med lite moln. Så nu hoppas vi på att det fortsätter på samma sätt och blir en underbart solig helg och dagar som jag kan vandra omkring.

En lång jobbvecka är över med utbildning i två dagar och en intern konferens i ytterligare två. Så en hel dag med arbete är vad jag lyckats prestera denna vecka. Och mycket att göra dessa sista två dagarna nästa vecka. Men några små saker har jag betat av och kan med relativt lugn släppa nästa vecka när jag åker iväg. Då jag inte tar med datorn så kan jag inte kolla jobbmailen, utan jag blir helt frikopplad från jobbet.

Vet inte vad jag skall göra med helgen rent generellt, men träning känner jag det behöver bli. Länge sedan jag sprang 5 km på löpbandet. Får ta det tidigt imorgon och kanske ett styrkepass på söndagen.