Nästa live

Ett relativt spännande lopp blev det ändå idag. Monaco är ibland bara en procedur där ordningen man startar i är samma som resultatet, men idag blev det att röra om lite i grytan. Men nästa lopp kommer att bli väldigt spännande oavsett vad som händer i själva loppet, då jag skall se det live. Det är bara 2 veckor bort till själva loppet och lite mer än en vecka tills jag sitter på flyget västerut. Är milt sagt ordentligt laddad.

Och min nya lins till kameran kommer att levereras denna vecka. Den “standardlins” som följde med kameran lyckades jag tappa i backen för några månader sedan och de senaste veckorna har den börjat låta riktigt illa och har haft svårt att fokusera. Så det blev att beställa en ny. För jag vill ju inte åka över på andra sidan av atlanten och sen inte ha en fullt fungerande kamera.

Veckan som kommer blir det dock inte mycket arbete gjort. Utbildning på måndag och tisdag som följs av anrikningskommittén på onsdag och torsdag. Onsdag morgon åker vi hela vägen till Västerås med övernattning för att träffa processingenjörerna från alla andra gruvor inom gruppen. Sen är det nästa helg igen och jag skall börja fixa med packningen för onsdag morgon kl 09 så går flyget.