Ingen hit

Låt oss säga att lägenheten inte levde upp till mina förväntningar. Den hade sin charm och området var riktigt trevligt. Det som stoppade mig i tanken direkt var all el. Den var inte bra dragen alls någonstans i lägenheten och de hade till och med fått anmärkning på det i köket. Vad var deras försvar? Ja, den var så när vi köpte den… Tack för den passen. Grovt räknat skulle jag tro att det är minst 70.000 kr i kostnad för elektriker för att få ordning på alla sladdar så de uppfyller kvalitetskrav ställda av försäkringsbolagen.

Utöver det så var det jag trodde var tapeter i hallen inte tapeter utan träpanel satt utanpå väggarna som var målad. Så mängden arbete gick direkt från lite till massor för att återställa väggarna, vilket är något som ändå skulle behövas för att fixa elen. Så nej, det kommer inte att bli ett köp.

När det gäller Lego fronten som har efterfrågats så har det stått stilla de senaste månaderna. Endast några koncept har byggts och det har visat sig vara långt mycket mer arbete än vad jag trodde. Det största problemet som jag måste designa är en “växellåda” där jag kan få två motorer (en som driver och en som växlar) att göra flera olika saker. Inte det lättaste att få en smidig sådan som fungerar som planerat. Visst jag kan skaffa fler motorer och kontrollenheter, men de är inte helt billiga.

1 comment

    • Anders on May 26, 2015 at 15:48

    jag är bara glad att du inte glömt bort LEGOt helt. Väntar med spänning på vilka knasiga och vettiga (mest knasiga) kreationer du tänkte knasa ihop.
    Trist att lägenheten var skreeep.

Comments have been disabled.