Vill sova men kan inte

Åter igen ett nybörjarmisstag. Slocknade i soffan och sov ungefär 2 timmar vilket resulterat i att jag nu är hur pigg som helst. Och då klockan ringer som vanligt 04:45 imorgon så är det ju inte långt kvar tills dess. Blir det flytt till Borlänge så kommer det att bli samma tid som när jag jobbade i Zinkgruvan då klockan ringde 04:15. Nåja, jag är i alla fall van.

Ser fram emot en ny vecka så jag kan glömma helgen som varit. Inget enskilt som hänt men tusen små saker som bara samlades på en och samma helg. Främst frustration som jag har känt. Får ta ut det på löpbandet imorgon tills det är helt utagerat.

Spotify är i alla fall något som jag är glad att jag har just nu. Musik kan göra så mycket för att lyfta humöret och det finns ju de som sätter samman blandningar som är riktigt bra för detta. Och då jag inte kommer att vara trött på några timmar ännu så blir det att poppa loss och ha ihjäl en hel del pixlar i Hyrule Warriors som jag verkligen har fastnat i.