Kanske ny lägenhet

Efter att ha väntat och väntat på att “rätt” lägenhet skulle dyka upp så har jag tänkt om och undrar om jag verkligen behöver en 3:a när ett rum konstant står oanvänt. Så jag började leta efter 2:or i Borlänge och nu har det dykt upp en som är högintressant.

Priset är okej, så länge det inte drar iväg nått massivt när väl budgivningen drar igång. Bra månadsavgift, bra layout, okej standard (vissa saker vill jag ändra på, men ingen helrenovering) och en vad jag kan utläsa bra förening med låga lån och bra ekonomi. Plus att det är över 100 lägenheter i föreningen, så det ger ju stabilitet i sig. Den ligger även på “rätt” sida av Borlänge för pendlingens skull.

Visst det blir 25 minuter till i bilen vilket innebär mindre fritid, men det kan jag faktiskt stå ut med. Kan ju flexa och jobba hemma så timmarna för veckan går ihop. Plus att det kommer att ta emot lite mer att åka in på en helg. Det är bra!

Vi får se helt enkelt. Visning nästa vecka och de brukar vara snabba på att dra igång budgivningen som genomförs på en och samma dag.