Ledigt?

Vet inte riktigt hur man skall hitta på saker att göra. Har nästan för mycket som jag vill göra men ingen ork eller riktigt driv att ta tag i det. Två datorer att installera om, rensa upp från migreringen av datorerna förra sommaren, spela Hyrule Warrios, se någon serie, träna, ut och gå. Allt detta och så slutar det med att jag främst ligger i soffan och bara slöar.

Våren och solen har fyllt mig med energi men det är svårt att hitta ett utlopp för den. Var och tränade riktigt hårt idag i hopp om att det skulle bränna bort lite, vilket det gjorde. I kanske 3 timmar. Skulle kunna gå iväg igen och träna men har blivit “uppmanad” av min PT att inte träna mer än 4 gånger per vecka, och definitivt inte två gånger per dag.

Understimulerad tror jag är ordet som gäller just nu. Var nästan på gång att starta upp jobbdatorn och sitta med den lite, men jag har lovat mig själv att inte jobba mera övertid. Har redan nästan 200 timmar i år. Behöver inte lägga till fler på det kontot.