Snart ledigt igen

Bara en arbetsdag kvar denna vecka. Väldigt mysko… Det blir så konstigt när man inte får en hel vecka med alla fem dagarna tillgängliga för att göra det man behöver. Inte för att jag klagar över de lediga dagarna, det bara är den där tiden på året då “alla” plötsligt behöver information och ens åsikter. Blir lite panikartat bara för att semestrarna närmar sig med stormsteg.

Annars är det inte så mycket som händer på hemmafronten. Livet rullar på och även om det fortfarande känns låååångt bort så är det endast 3 veckor kvar tills jag sitter på planet till andra sidan atlanten. Vet inte vad jag känner om det är längtan, upprymdhet eller ängslan. Men det är så mycket att jag knappt vet vart jag skall ta vägen. Måste dock se till att beställa ett nytt objektiv till kameran, då mitt “lilla” verkar ha gett upp. Vill ju inte sitta med kameran i högsta hugg och inte kunna ta bra bilder.