Kort vecka igen

Det är ju typiskt. Här hade jag laddat för en arbetsvecka på 4 dagar men så försvinner klämdagen på fredag. Jag har på tok för mycket att göra för att vara ledig på detta sätt. Tycker min plan om att svarta dagar i almanackan så jobbar man. Alla röda så är man ledig. Väldigt enkelt att hålla koll på och vi kommer ju få massor med saker gjorda på jobbet. Mina kollegor på jobbet är dock något skeptiska till denna plan.

Så vad skall jag göra denna helg? Inte den blekaste. Spela lite Hyrule Warriors blir det säkert redan ikväll. Tillsammans med lite (eller mycket) te.

Resan till Kokkola var trevlig och även om hemresan blev något försenad pga att det blåste så mycket är jag glad över att vara hemma igen. Själva programmet är intressant och vad vi får lära oss, problemet är bara att det gjorts så det passar extroverta människor väldigt bra och därmed så är den en stor del av helheten som jag inte har kunnat ta del av som den introverta, eftertänksamma och planerande människa jag är.

Ironin i detta är att vi pratat en stor del om olika personligheter och hur man skall mötas. Plus att mitt mål i slutet på en 12 timmars dag inte är att ta 4-6 öl eller hoppa runt som en galning. Så termen “inte en lugn stund” är väldigt passande. För mig har det nästan alltid varit direkt tillbaka till rummet för att slappna av. Nu är det bara en modul kvar samma vecka som midsommar, så jag har tid att ladda batterierna och energin till detta tillfälle. För det kommer att behövas.