Laddar inför nästa resa

På måndag bär det av för modul 4 av 5 i Young Professionals programmet. Denna gång till Kokkola för det första besöket på den finska sidan. Tyvärr också det enda som är utanför Sverige, men så blir det när större delen av bolaget är koncentrerat till ett land. Sista modulen är i Stockholm på huvudkontoret.

Jobbet rullar på men trycket har ökat avsevärt. Tyvärr lite dåliga nyheter som jag inte tänker gå in på här men det har gjort att min arbetsbörda har ökat enormt. Och det kommer att fungera till slut, men innan man har fått ordning på allt så blir det mycket kaos. Men då jag redan gjort över 200 övertidstimmar i år skall jag vara extremt noggrann med att göra saker när jag är ledig eller stanna längre på dagarna. Inte alltid lätt, men skam den som ger sig.

Sedan är det faktiskt idag precis ett år sedan jag började jobba åt Boliden i Garpenberg och därmed lite mer än ett år som jag har bott i Hedemora. Planen med att denna lägenhet skulle vara ett tillfälligt boende tills jag hittade något bättre har fallit isär. Letat har jag, men dels är utbudet extremt begränsat och de som väl kommer ut har antingen värdelös planlösning eller ser ut som knarkarkvarter. Inget som lockar direkt. Lägenheten jag har är inte dåligt på något direkt sätt, men det är lite saker jag gärna skulle vilja kunna göra som inte går när man hyr.