Kortare vecka

Här hade man laddat upp för en vecka med en mindre arbetsdag. Första Maj är ju en röd dag… Så jag hade planerat och bokat in massor som jag var tvungen att skjuta på förra veckan till denna vecka och jag fick otroligt nog schemat att bli perfekt, för nästa vecka är jag i Kokkola. Så startade dagen. Sedan “upptäcktes” det att sista april har vi tjänstemän (och kvinnor för den delen) helt ledigt. Så både torsdagen och fredagen var lediga dagar. Och min plan på 4 dagar som var fullspäckad blev plötsligt komprimerad till bara 3.

Som tur är var det inget massivt som ställde till det, utan det blev bara mer komprimerat och jag får prioritera om lite.

Men det positiva som man inte får glömma är att jag har 4 dagar ledigt! Har inte den blekaste vad jag skall göra med dem dock. Men det lär bli något för nu när solen visar sig väldigt mycket så har jag fått mängder med energi så det blir ibland svårt att sitta still. Tror jag behöver något att renovera….

2 comments

  • M.P. on April 28, 2015 at 07:10

  Men Linus, inte ska du börja renovera nagot nu? 🙂

  • Linus on April 28, 2015 at 19:23
   Author

  Jo..? 🙂 Dock har jag inget att renovera. Inte ens något min nuvarande lägenheten…

Comments have been disabled.