En till resa bokad

Efter lite velande så har jag nu bokat nästa resa. Jag har (eller hade) SAS poäng som gick ut sista augusti och behövde användas, så lite funderingar på vad jag skulle använda den till så har det blivit en 4 dagars resa till London. Hotell och resa bokades idag, så nu är inte mindre än två utlandsresor bokade för detta år. Detta skall jämföras med de noll resor som jag bokat i princip alla andra år jag varit vid liv. Kommer att bo relativt centralt (vilket kostade en slant) men då jag i princip endast har två heldagar att göra precis vad jag vill, så kändes det värt det.

I fredags så var jag uppe lite tidigare än vanligt, då solupgångarna i öster har varit magnifika och jag ville försöka fota. Det var lite mer moln, men när jag fick se resultatet så blev det långt mycket bättre än vad jag hade väntat mig.

DSC_0027 DSC_0036 DSC_0040