Kämpar på

Mitt löfte att inte jobba över går sådär. Mycket att göra men både idag och i måndags var jag hemma i rätt tid. I måndags var jag till och med och tränade, vilket jag inte var idag. Ren och skär lathet var orsaken till den uteblivna träningen. Så imorgon blir det 5 km på löpbandet oavsett. Behöver komma tillbaka till de där 3-4 gångerna i veckan känner jag, för att fortsätta den goda utvecklingen av rygg och magmuskler.

I tisdags och onsdags var vi iväg med processingenjörerna (alla tre) och pratade igenom vad vi håller på med. Det var första gången vi hade ett sådant möte så det var mängder med saker att gå igenom. För att komma bort från verket var det bokat på Dalagård, som är ett riktigt härligt ställe.

Husen

Husen

Det låg avsides och lugnt var det. Till största delen i alla fall. Ägarna var lite påträngande med att fråga om mat och dyligt och kunde avbryta mitt i diskussioner vi hade. Men på det stora hela gick det bra och vi fick faktiskt mycket uträttat.