Inte en lugn stund

Besöket i torsdags var väldigt trevligt och att återse mina gamla kollegor och framförallt mina tanter var väldigt roligt. Jag var förvånad över hur mycket som har hänt på bara 12 månader sedan jag slutade och framförallt är jag ytterst glad över att arbetsmiljön på labbet har blivit massivt mycket bättre. För det är de värda med tanke på hur dåligt det var innan. Fick se analysatorn jag var med och köpte in som tyvärr ännu inte är i drift, då rörsystemet från provtagarna inte riktigt fungerade som det var tänkt.

Så efter att ha hämtat mig från resan så var jag i lördags i Borlänge och införskaffade ett vapen jag velat ha länge. Nämligen denna:

Den snabba dammsugaren

Den snabba dammsugaren

Då det inte blir dammigt jämnt över lägenheten tar det ibland emot att dra fram den stora dammsugaren bara för att fixa ett rum. Men nu kan jag snabbt och enkelt plocka denna från laddaren och ta det värsta i hörnen. Framförallt sovrummet kommer att få behandling av denna relativt ofta, för av någon anledning samlas allt damm där inne.