Kan allt om röntgen nu

Efter två dagar med utbildning så kan jag allt… eller inte. Låt oss säga så här att jag kan mer än jag kunde tidigare och framförallt att jag kan felsöka lite mer effektivt. Hoppas fortfarande jag får gå service kursen i höst, men jag gissar att det inte blir så. Tyvärr.

När väl kursen var klar så lyckades efter många tveksamheter ta mig till gymmet och få ytterligare 5 km under bältet på löpbandet. Första gången jag provade springa i mina nya skor och det var definitiv en annorlunda upplevelse. Hade inte lika ont i fötterna som tidigare och det lilla jag hade var nog från att sulorna låg lite fel i skorna. Något jag skall försöka rätta till omgående.

Imorgon blir det en roadtrip ner till Zinkgruvan för ett studiebesök. Lite tillbaka och se gamla synder jag lämnade där nere för lite mer än ett år sedan, men det skall bli roligt att träffa alla igen även om det bara blir en kortare visit.