Första dagen tillbaka

Det kvittar om semestern varit en eller fyra veckor lång, det är alltid samma visa med första dagen tillbaka. Massa mail som skall läsas, projekt som skall startas upp igen och rent generellt tid som går åt för att uppdatera sig. Det jobbigaste är mailen. Inte att läsa den, men när det är 100 st (en lätt vecka) så vill man ju hinna bilda sig en uppfattning om hur diskussionerna har gått. Problemet är ju bara att folk förväntar sig att man är 100% ikapp redan efter en timme. Det tar längre tid än så.

Och även om jag “fuskade” och skummade mailen i helgen, så läste jag dem inte så väldans noga och är ännu inte riktigt ikapp. Och det kommer jag inte att vara förrän på fredag eftermiddag. Imorgon tisdag och på onsdag är två heldagar med utbildning i programvaran för vår nya röntgen. Kommer att bli intressanta men långa dagar. Sedan på torsdag är det dags för ett studiebesök till Zinkgruvan för att se det nya labbet där och den analysatorn som jag var med och köpte in.