Ingen mera semester

De hela fyra dagarna med semester jag hade tagit är nu slut och på måndag börjar allvaret igen. Känns som att jag kommer att hoppa direkt in i elden med utbildning och studiebesök (denna gång skall vi åka iväg). Men jag är laddad att komma tillbaka till arbetet och allt som väntar där.

Var annars och tränade idag för första gången på tre veckor. Det tog emot på alla sätt och vis i nästan alla övningar och det kändes lite som att jag gått bakåt i vad jag kan klara av. Förkylningen jag hade för två veckor sedan känns fortfarande av på lungorna så jag tror inte det blir att springa så mycket ännu. Men oavsett så skall jag köra mina 4 pass i veckan som planerat, det kommer bara att bli lite mer styrka för tillfället.

Inte så mycket på gång den närmaste tiden dock. Nästa stora “event” är min resa till Kokkola med Young Professionals om några veckor. Fram tills dess lär det bli en hel del arbete dock. Men nu har jag gjort mina 200 timmar övertid för i år, så det blir att hålla ännu hårdare på tiderna. Och säga nej när jag inte kan eller har tid.