Har saktat ner ordentligt

Efter en bilfärd till Skåne som gick utan problem trots påsktrafiken har jag snabbt gått in i de vanor jag har när jag är här. Sova och äta. Oftast i den ordningen. Blir alltid helt avslappnad när jag är hemma och kan utan problem lägga mig runt kl 22 och sova till 08. Följt av lite frukost och lunch sedan sover jag bort eftermiddagen i soffan i lätt 2-3 timmar, följt av middag och sedan blir det kväll igen.

Kanske lite tråkigt, men denna gång tror jag faktiskt att jag behövde det. Har jobbat som en galning under hela Mars och behöver ta igen sömn. Lite besök runt i stan blir det men det gäller att vara försiktig nu i påsktider, konstrundan pågår och det är mängder med galningar överallt. Simrishamn och Österlen är inte stort så när det på kort tid invaderas av folk från hela Europa märks det i trafiken direkt. De bofasta håller sig inomhus tills det värsta kaoset är över.

Imorgon skall jag dock våga mig utanför dörren och göra något jag inte har gjort på över 18 år. Jag skall åka till Korsavadshallen där jag tillbringade all min fritid som ung och ta en simtur. Åter känna den välbekanta känslan av kakel under fötterna, lamporna under vattnet och den inte helt optimala ytan på startpallen. Det blir kanske inte så mycket simmat (även om det behövs efter allt påskgodis) men lite nostalgi är ju inte fel.