Ensamt idag

Till att börja med så hade 90% av alla tjänstemän på jobbet tagit ledigt idag, så det ekade väldigt tomt i korridorerna. Men det var en “normal” arbetsdag och ingen specialare med halvdag eller liknande. Vilket stämde fram till lunch då plötsligt alla var borta och det endast var jag och de operatörer som jobbade skift. Då var det väldigt tomt. Fick mycket gjort dock.

Ironin i det hela kom dock när en av operatörerna undrade varför jag jobbade över (igen) och då konstaterade att kl bara var 14:00 och jag hade en hel timme kvar innan arbetsdagen var slut. Jag skulle ju göra mina 7,75 timmar men resten hade bestämt att 4-5 timmar räckte för dem.

Men nu är dagen över och imorgon blir det roadtrip ner till Skåne för påsken och lite lugn och ro. Känner mig faktiskt ordentligt avslappnad redan nu då jag hann färdigt med det jag skulle och kan låta arbetet vara utan att känna stress. När jag väl är tillbaka på jobbet V16 så är det en väldigt lugn start med stoppvecka.