På banan ytterligare en gång

Efter mycket huttrande, oförmåga att prata över en viskning och en massa torrhostande känner jag mig mycket bättre nu. Så ofantligt störigt att bli sjuk nu veckan innan påsk då jag hade hoppats ta ett krafttag med träningen och sedan vilat upp mig hemma i Skåne. Nu har det inte blivit någon träning alls. Får försöka komma ut och gå 1-2 timmar i alla fall när jag är söderut.

Sedan får det bli nya tag när jag är tillbaka i Hedemora.

Räknar nu ner timmarna tills att det blir “påsklov” och bara hoppas att inget oväntat sker imorgon. Jag har en plan som jag hoppas jag kan följa och därmed kommer hem i tid och kan börja packa i lugn och ro. Känner redan att jag nästan kopplat bort mig själv från jobbet och morgondagen bara kommer att vara en lång fikapaus.

Men några saker måste jag fixa i alla fall. Resan till nästa Young Professionals måste beställas så det inte blir för sent och 4-5 telefonsamtal måste ringas, men allt “nytt” som dyker upp tänkte jag passa vidare…