Sjuk igen

Välplanerat som alltid. I torsdags så började jag känna mig torr i halsen men tänkte inte vidare på det. Jag hade ju i princip pratat konstant i 3 timmar och det tar på stämbanden. Och på tok för lite vatten för att motverka det hela. Det var sista dagen på Young Professionals här i Garpenberg och allt jag tänkte på var att ta mig igenom dessa sista timmarna och sedan vara ledig.

Men väl hemma så slog förkylningen till nått så fruktansvärt. Var helt täppt i skallen och kunde inte prata över huvud taget. Vatten och te i mängder och minst två lager kläder på för att motverka de värsta skakningarna. Så en rejäl förkylning. Och hade det varit allt så skulle jag ha varit nöjd, men icke.

I måndags så var jag hos massören och fick ett antal muskelknutar i mina ben behandlade och märke inte så mycket av det faktiskt. Vilket inte är så konstigt, då jag mest suttit ner på en stol. Men jag tror de där 3 timmarna jag gick runt i verket (jag ledde rundvandringarna) var det som tog knäcken av mina ben. Vartenda muskelfiber i mina ben kändes som att det brann. Lite som 1000 små kramper.

Så förkyld där kroppen vill rysa till för att få upp värmen kombinerat med nästan olidlig smärta i benen när den faktiskt gjord det. Hade jag haft kontroll över det så skulle det vara en sak, men nu körde kroppen på lite som den själv ville och det enda jag kunde göra var att hänga med på resan.

Det var i torsdags och fredagen var i princip lika illa. Nu är det mycket bättre, även om jag fortfarande släpar på något som irriterar i halsen. Men förhoppningsvis är det helt okej på måndag.