Måndagen snart här igen

Då har man arbetat sig igenom helgen och fått klart en hel del, även om det är mycket som jag inte har hunnit med. Främst för att det var saker som jag måste vara på plats ute på jobbet för att göra, så det får vänta tills på fredag då jag är tillbaka igen.

Imorgon så blir det en relativt lugn start i alla fall. Skall bli professionellt misshandlad (även kallat massage) på gymmet av ingen mindre än min PT. Mycket kan man stretcha men vissa ställen når jag helt enkelt inte, så då kallar jag in kavalleriet. Kommer förhoppningsvis bli en bra start på morgondagen där jag på kvällen får veta vem jag är. Vi gjorde ett personlighetstest inför förra modulen av Young Professionals men de dagarna där vi skulle gå igenom precis dessa låg jag och körde den vita porslinsbussen. Så jag och en till som blev sjuk redan på dag 1 förra gången får vår profil avslöjad om drygt 24 timmar.

Inte för att jag tror det kommer att avslöja något jag inte redan vet. Det är inte den första gången jag får “lära känna” mig själv genom ett personlighetstest…