En sådan vecka

Kan jag få lämna igen denna vecka? Det nämligen varit “en sådan vecka” och jag vill gärna glömma den helt och hållet. Det hela började redan på måndag morgon och har fortsatt på samma sätt genom varje timme av hela veckan. Skulle väldigt gärna säga att det nu är helg och att jag därmed kan slappna av, men tyvärr är det en arbetshelg. Igen. Just på grund av veckan som varit.

Och veckan som kommer är inte lugnare även om det inte är jobb. Det är nämligen dags för modul 3 i mitt Young Professionals program. Det brukar bli 12-14 timmars dagar och jag förväntar mig inget mindre denna gång. Det jag slipper denna gång då vi skall vara här i Garpenberg, så jag kan sova hemma och förhoppningsvis ha en något lugnare upplevelse denna gång.

Behöver jag nämna hur mycket jag ser fram emot påsken och de semesterdagar jag har tagit ut för att få lite längre ledighet?