Kris! Panik! Världen går under!!!

För mycket tror du? Nej! kommer hem efter en för hjärnan väldigt uttröttande dag samt 5 km på löpbandet och bara vill sätta mig i soffan med en kopp te. Och vad möter mig i köket? Jo, en trasig vattenkokare. Detta straff! Efter en väldigt uppgiven stund var jag helt tvungen att som en neandertalare värma mitt vatten på spisen. För mitt te skulle jag ha.

Det blev en snabb sväng ut på nätet för att hitta någon som fungerar och har bra recensioner. Hittade en jag vill ha, så imorgon skall jag stanna förbi Elon här i stan (eller ja… by?) för att inhandla en ny som har fått väldigt bra kritik. Snabb och håller länge. Bryr mig inte om utseende. Och tänker jag tillbaka så den te-kokare som hållit bäst var en jag köpte på teknikmagasinet som höll i mer än 8 år. Alla jag köpt på “riktiga” varuhus har inte hållit mer än 1-2 år.

Ja, just det. Mina nya träningsskor fungerade väldigt bra, men just nu överskuggas detta av min icke fungerande vattenkokare.